Du behöver inte rengöra Auk ofta, men vi rekommenderar en snabb rengöring när du ska starta om den.

Sammanfattning:

• Krukorna kan rengöras i diskmaskin.
  • Bottenplatta och vattentank måste rengöras för hand med diskborste eller liknande. Obs! Undvik att få för mycket vatten runt kontrollpanelen/knapparna på bottenplattan, där sitter elektroniken.

Krukorna kan rengöras i diskmaskin eller för hand.

Bottenplattan kan rengöras med en fuktig trasa, diskborste eller liknande. Du kan inte rengöra den i diskmaskin.

Obs! Se till så att det inte kommer för mycket vatten på kontrollpanelen/knapparna på bottenplattan, då det sitter elektronisk utrustning där. Detta är anledningen till att den inte kan rengöras i diskmaskinen.

För att komma åt där näringskapslarna står kan du använda en mindre diskborste, en tandborste eller bomullspinnar.

Vattentanken kan rengöras med diskborste eller liknande, men inte i diskmaskinen. Var försiktig vid rengöring så att du inte skadar ventilen som är monterad i vattentanken.

Kom ihåg att du alltid kan kontakta oss via formuläret till höger eller skicka e-post till hello@auk.eco om du undrar över något :)